keskiviikko 20. tammikuuta 2016

THAIMAA 2015 I

Niin siinä sitten kävi. Melkeen vuoden odotettu matka alko ja päätty ihan hujauksessa. Aivan mahtava reissu kaikenkaikkiaan. Säät suosi, kohde oli todella kiva, tekemistä oli ihan hurjasti ja oli LÄMMIN.


Tää oli mulle ensimmäinen kerta Thaimaassa. Eikä todellakaan tuu jäämään viimeiseksi! Ihastuin tohon maahan ihan ikihyviksi. Oltiin siis 2 viikkoa Khao Lakissa Etelä-Thaimaassa. Lennettiin Helsingistä Bangkokiin, josta lähti jatkolento Phukettiin. Phuketista köröteltiin taksilla vielä tunnin verran Khao Lakiin. Lentomatkoihin meni aikaa tullessa yhteensä 11h ja mennessä 12h. Onneks oon aina tykännyt lentämisestä, joten lentomatkat ei tuottanu minkäänlaista tuskaa.


Meijän hotelli oli The Leaf Oceanside by Katathani. Ihan mukava, siisti ja viihtyisä hotelli. Pientä miinusta ravintolasta, mikä osottautu melko farssiksi... Hotellilta oli pieni kävelymatka keskustaan, mistä löyty sitten ihan kaikkea. Kaikkea paitsi ostoskeskusta. Ravintoloita löydettiin kahden viikon aikana myös iso liuta, hyviä ja vähemmän hyviä. Ruoka oli ainakin mun kohdalla joka kerta hyvää, enkä saanu koko loman aikana mitään vatsavaivoja. Muutamalla muulla niitä oli, mutta suuremmilta epidemioilta vältyttiin.


Mitä me sitten tehtiin? Reissun muutama pääkohta oli ehdottomasti sukelluskurssi ja sukellusretket Similanille ja Koh Bonille (mitkä ei mun osalta menny ihan suunnitelmien mukaan), reissu vesipuistoon, White Sand Beach, Lam-Runin kansallispuisto, ja koko loman eniten mönkään mennyt aktiivipäivä viidakossa. Kirjottelen varmaan erikseen noista aktiviteeteista myöhemmin. Kaikennäköstä tuli siis nähtyä ja tehtyä. 


Mitä nyt? No lomakuume alko kutkuttelemaan heti kun pahin koti-ikävä oli selätetty ja oli saanu viettää hetken kotona kylmässä Suomessa. Tammikuun alussa Tinokin häipy armeijan harmaisiin, joten kaipuu kaukomaille muuttu ihan todelliseksi. No, ken tietää mitä ensi talvena tapahtuu ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti