torstai 17. heinäkuuta 2014

kesämakeeta

Hupsista, on taas tainnu vierähtää hiukan edellisestä postauksesta... Random kuvilla höystettynä ajattelin nyt kertoo vähän kuulumisia! Kesä on menny pitkälti töissä ja kirjotuksiin lukiessa. Syyskuussa olisi sitten edessä terveystiedon ja enkun kirjotukset, eikä niihin valmistautumisen määrä päätä oikein huimaa... Hiukan kyllä jännittää tuleva, sillä onhan noista muutamasta kokeesta aika pitkälti kiinni mun tulevaisuus!


Ooon mä kyllä ratsatukselle löytäny aikaa! Ladja lomailee nyt lähilaitumella, joten oon tässä viikon verran käyny maastoilemassa enemmän ja vähemmän joka päivä. Käytiin pyörähtämässä myös parin russikasvatin kanssa russien rotunäyttelyssä Turussa. Ja ihan hyvällä menestykselläkin vielä!


 Kävin myös kesäkuun lopulla Salo Horse Showssa kuvailemassa muutaman luokan ja ihailemassa "isojen kisojen" meininkiä.


Töitten ohella ollaan myös vietetty superpaljon aikaa Jonnin ja Vilman kanssa. HElsinginreissu yks hyvä esimerkki näistä! Piipahdettiin Linnanmäellä ja olo oli taas kun 10-vuotiaalla :D Mikäs siinä kun koko päivä oli ilmanen junalippuja lukuunottamatta!

Ajattelin nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja mennä kuvailemaan joku aamu aikasin auringonnousua. Mulla on ollu jo aika pitkään hinku kuvata kesäaamuna (mieluiten sumusena sellasena!) ja julkasta sellanen hifistelypostaus niistä otoksista sit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti