lauantai 20. lokakuuta 2012

-

Joo o, kerranki ku pääsen koneen äärelle tuun sitte purkamaan taas KAIKEN. Koko syysloma oli pelkkää paskaa, kaikki ihmiset on perseestä, tää saaatana sää on aivan perseestä, ja helvetti. Mulle iski äsken vaan sellane kiukkukohtaus, ja tälläkertaa tuun purkamaan sen sekasikiönä tänne. Luuultavasti ketään ei ymmärrä, ja ketään tuskin edes kiinnostaa, mutta se o heijän häpeensä siinä vaiheessa.



Ensinnäkin, oon huomannu lähiaikoina ittestäni semmosen pienen hauskan piirteen. Mä vihaan kaikkia ja kaikkea. Oon hirmu kriittinen, ja nykyään mun suusta kuulee pelkästään negatiivista kritiikkiä. Oon ottanu sen linjan et mun ei tarvii kunnioittaa ketään ketä sitä kunnioitusta ei oo ansainnu. Voi luoja, saatte musta varmaan aika hyvän kuvan :D Tässä nyt kun koulu ja piirit on vaihtunu, on vähän vaikeeta löytää semmone paikka mihi kuuluu. Ja ihan kaikella kunnioituksella halikkolaisia kohtaan, mutta en oikeen ymmärrä miks täytyy olla niin pienet piirit. On outoo tulla isosta, ja ihan hyvänhenkisestä koulusta, missä kaikki tuli kaikkien kanssa toimeen, sellaseen paikkaan missä todellakaan kaikkie ei tule kaikkien kanssa toimeen. Mutta, eihän sitä voi vaatia, tä on mulla vaan tottumiskysymys. Ja vähän räjähdysherkkä ihminen kun oon, se asia ärsyttää mua suunnattomasti aika ajoin.


Oon aika pitkän ajan sisällä tutustunu moniin uusiin ihmisiin, ja isoa osaa niistä yhdistää yks asia. Teennäisyys.Harvassa on ollu ne aidot ihmiset jotka osaa olla oma itsensä tilanteessa kun tilanteessa. Mihin on hävinny oma tahto ja luonnollisuus !? Miks täytyy esittää jotain mitä sä todellisuudessa et todellakaa ole ?! Mun ennakkoluulokynnys on kasvanu tässä puolen vuoden sisällä huimasti, ja mua ei niinkään edes enää kiinnosta tutustua ihmisiin, koska harvemmine niistä näkee ensin sen puolen mitä ne oikeesti on. Paitsi itseasiassa pari päivää sitten tutustuin ihmiseen, joka näytti mulle ensimmäisenä mitä on oikeesti, ja paljastu että ko. henkilö oli aivan mahtava persoona! 


Enää en jaksa ees ragettaa koska veikkaan että kaikki pitää mua tän jälkeen täytenä persläpenä :D Kiitän ja kuittaan !

♥ Metri

4 kommenttia:

  1. tieksä mitä? mä tunnistin tost teennäisyyskohdasta SUT.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, no se on kiva, ni voin vähentää sitä etten vajoo samalle tasolle ku SÄ ;)

      Poista
  2. UP! Anonyymi on selvästi halikkolainen ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ketäs muu... Tais halikon lukio olla mun elämäni isoin virhe xd

      Poista