lauantai 8. syyskuuta 2012

- all the other kids with the pumped up kicks

noniin, mistäs tässä nyt alottas. Haluun tulla taas purkamaan mun ajatuksia, pienistä, suhteellisen turhista, mutta ihan saatanan ärsyttävistä asioista.......

Ensinnäkin, nyt kun varmaan joka ihminen tällä planeetalla on huomannu, että yhä nuoremmat ja nuoremmat tunkee ittensä facebookiin. Ja mitäs tässä turhaan mitään alku lörpötyksiä laittamaan, vaan suoraan asiaan. Revin hiuksia mun päästä joka ainoo kerta kun nään niitä  "tykkää kuvasta, älä linkistä (;" tai "paina L ja kato mitä tapahtuu <;" julkasuista. Siis voi nyt helvetti :D Jos siitä omasta rumasta naamasta niitä kuvia pitää lisätä, niin eiköhän jokainen ihan ite, ilman mitään helvetin mainostusta tiiä, että tykätäkö siitä kuvasta vai ei. Samotenkun se, että tuiki tuntematon Maija tulee sun kuvaas kommentoimaan keskellä kirkasta päivää että "vitsi oot kaunis ;o" ilman että on susta koskaan nähny karvaakaan irl ?! Ja syvin tarkotus silläkin paskalla on se että "ou ihq nyt se menee tyq mun fb kuvast ja saan siihe 5830945858493 tykkäyst ;;););;);););))!" oon jälleen kerran sanaton.



Toisena, ihmettelen ihan hirvesti sitä, että kun ihmiset ei kertakaikkiaan tuu toimeen keskenään. Ei vaikka rautalangasta väännettäis. Ja ei, en tässä mitään marttyyriä ala leikkimään, olenhan mäkin luonteeltani sellanen että, mä en tykkää kenestäkään. Mutta se ei poissulje sitä, ettenkö tulis toimeen. Sekin, että kun oon ihan alotetaan vaikka siitä, että tällä omalla ahman persereiässä sijaitsevalla kotikylällä huomannu ko. asian. aikuiset ihmiset on ku hiekkalaatikolla istuvia kakaroita. Tunnelma on todellaki se "mä muuten en tasan leiki ton kanssa" vitun naurettavaa paskaa. Karu fakta on se, että kaikki ei tykkää kaikista, mutta miksei voida edes yrittää käyttäytyä  kun aikuset. Ihmeellisiä vitun riitoja, jauhetaan paskaa seläntakana sun muuta. Tästäpä tuliki sekava teksti. mutta toivottavasti ainakin pointti tuli selväksi.



 Ja viimisenä, muttei todellakaa vähäisempänä, mua ärsyttää se ku mua vittu ärsyttää KAIKKI maailman asiat :DDDDD  Ehkä tää vankilaviikonloppu on ollu osana tähän, että mulla on päälimmäisenä mielessä vaan ne asiat, jotka ärsyttää. tälläkin hetkellä, jos joku saatana tulee mulle leijuu mistä vaan, vaikka siitä että on oppinu ajamaan ilmann vittu apupyöriä, se voi olla varma että on hengetön sen jälkeen. Se on yks niistä monista mun huonoista puolista, että jos mulla ei mee hyvin, en todellakaan osaa, enkä ees vaivaudu iloitsee muitten puolesta. Mistään. Samalla oon myös siitä tosi surullinen, että oon tosi ilkee sillonkun oon vihanen... Sanotaanko vaikka että jos naapurin Paavali tulis mulle nyt sanomaan että lähtee ylihuomenna ulkomaille, mä sanoisin sille että toivottavasti kuolet malariaan siellä. Reilua eikö ? 

Harmittaa kun en osaa hallita näitä tunteita. Joo, eiköhän tässä ollut tälle illalle ihan tarpeeksi kaaikkea sekavaa paskaa. Paskaa viikonlopun loppua teille ihanille 

♥ metri

8 kommenttia:

  1. tä on näitä postauksii ku en osaa sanoo mitää noihi,mut ymmärrän sua ystäväiseni:) ja tälläsii postauksii on kiva lukee,misä purat sun tunteitas meil lukijoil!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no se on kiva, ajattelin kyl et tästä tuli taas nii sekavaa puuroo et huhhuh...

      Poista
    2. ihana postaus! on nii kiva lukee ku jotkut kunnol oikee avautuu. sitä ei ite oikee voi tehä ku heti vittuilu perää ku jossai postaukses avautuu! -.-

      Poista
    3. mmm m... mua ei yhtään haittaa, mut ihmettelen miksei mulle oikeesti oo tultu sanomaan näistä postauksista mitään negatiivista, ikinä.

      Poista
  2. sulle ois haaste mun blogissa :)
    http://janina-allaroundtheworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiiiitos ! :)) toteutan haasteen heti ku jaksan :D

      Poista
  3. musta nä on niitä puolia miks blogias luen :) nä on jotenki kivoja ku joku uskaltautuu avautumaan tänne, pelkäämät mitä anot ja muut sanoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei ihanaa, tää kommentti piristi mun mieltä tajuttomasti, ja on kiva kuulla palautetta :-----)Ja kyllä, sen verran sanavalmis ihminen oon, et oikeen harmittaa kun mulle ei oikeestaan koskaan oo tullu negatiivista anoa... :(

      Mut kiitos tästä, nyt on taas kiva jatkaa kirjottamista ! :)

      Poista